lunes, 5 de diciembre de 2016

JO, ARA: PRESENTACIÓ







El divendres, 9 de desembre de 2016, a la Llibreria Forum Babel vaig presentar, amb l'editora Amelia Díaz i el representant de la Federació de Colles Joanjo Trilles, el recull de relats Jo, ara, publicat per l'Editorial Unaria; obra guanyadora del Premi de narrativa breu “Josep Pascual Tirado” de 2016.

L'acte va servir per a retre homenatge a Vicent Pascual Roig, l'últim fill de Josep Pascual Tirado que restava viu que, malauradament, ens va deixar dos dies abans d'aquesta presentació als 97 anys i que el mateix 9 de desembre va ser soterrat. Vicent va ser un pilar; del record de l'obra del seu pare i d'aquest premi. Va participar en totes les entregues de premis fins que la salut li ho va impedir i segons paraules de Joanjo Trilles un llibre obert sempre amb ganes de transmetre els seus coneixements.



Vull agrair la presència de tots els companys de l'IES Penyagolosa, amics, admiradors i familiars que vau assistir, en especial de Victòria i Jordi que van vindre en representació de la família en un dia tan trist com aquest. Com va dir a la presentació l'editora del llibre Amelia Díaz, la vida ens lleva i ens dóna gairebé simultàniament.

Extendre el meu agraïment a Amelia i a Joanjo les seues encertades intervencions a la presentació.

També tornar a agrair a la Familia de Pascual Tirado, a la Diputació de Castelló, a Babel, a Unaria i a la Federació de Colles per fer possible aquest premi que aposta per la literatura en valencià i per la literatura breu.

Us deixe un grapat de fotografies de la presentació:

































Més informació del llibre punxant a la imatge.

El viernes 9 de diciembre a las 7 de la tarde, en la librería Babel, presenté el recopilatorio de relatos Jo, ara con el que gané el Premi de narrativa breu “Josep Pascual Tirado” de 2016.

El acto sirvió para homenajear a Vicent Pascual Roig, último hijo de Josep Pascual Tirado que quedava con vida y que tristemente falleció unos días antes y fue enterrado el mismo día de la presentación.

Mi agradecimiento a todos los que asistieron y en especial a los representantes de la familia que quisieron darme su apoyo en un día tan triste como este. También a las entidades que hacen posible este premio que fomenta la literatura breve y la literatura en valenciano.