sábado, 8 de octubre de 2016

GUANYADOR DEL XVII PREMI DE NARRATIVA BREU JOSEP PASCUAL TIRADO









Estic molt content!

Acaba de fer-se públic el veredicte del XVII Premi de Narrativa Breu Josep Pascual Tirado i he resultat guanyador amb un recull de relats que porta per títol Jo, ara.

Diuen que no és fàcil ser profeta a casa teua, per això em fa molta ill·lusió aquest premi.
Per a mi era alhora un repte i una necessitat escriure en valencià. Un reconeixement així suposa un al·licient a continuar fent-ho.

A més del reconeixement i dels 3000 €, el premi inclou la publicació del llibre per part de l'editorial Unaria.






¡Estoy muy contento!

Se acaba de conocer el veredicto del XVII Premi de Narrativa Breu Josep Pascual Tirado y he resultado ganador.

Además del reconocimiento y de los 3000 €, el premio incluye la publicación del libro por parte de la editorial Unaria.





Nota de premsa completa:


MIGUEL TORIJA I MARTÍ amb l’obra amb el lema “Viu en comptes d'escoltar la vida dels altres” amb el títol “JO, ARA” guanya el 17é premi de Narrativa Breu Josep Pascual Tirado dotat amb 3.000 €.
El premi està organitzat per la Diputació de Castelló, la Federació Colles de Castelló, Unaria Ediciones i la Llibreria Babel.

Aquest premi l'han guanyat: Reis Lliberós (2000), Nel·lo Navarro (2001), Xavier Mínguez (2002), Pasqual Mas (2003), Vicent Pallarès (2004), Albert Garcia (2005), Joan Andrés Sorribes (2006), Pep Castellano (2007), Jordi Sebastià (2008), Joan Baptista Campos (2009), Leandre Iborra (2010), Víctor Garné (2011), Manuel Roig (2012), Nel·lo Navarro (2013), Ximo Ramos (2014) i Carles Bellver (2015).

El dimecres 16 de novembre a les 20 hores, a la Sala de Plens de la Diputació, es lliurarà el premi al guanyador de 3.000 €, per part de la Diputació de Castelló. L’Unaria Ediciones presentarà també l’edició del llibre.

Miguel Torija va nàixer a Tortosa l'any 1972, la seua infantesa la va viure a Betxí i des de fa 30 anys viu a Castelló i ens conta (adjuntem currílum):
“Sóc enginyer agrònom i professor de Tecnologia en l'IES Penyagolosa de Castelló, fa alguns anys vaig descobrir, accidentalment, la meua vocació literària”.



7 comentarios:

Javier Ximens dijo...

¡Enhorabuena!

Yolanda dijo...

Muchas felicidades!! Es para estar orgulloso y contento, sí.

Miguel Torija Martí dijo...

Gracias Ximens y Yolanda.

Anónimo dijo...

Enhorabuena, Miguel. Disfruta de este merecido premio. Un abrazo. Gloria

Anónimo dijo...

Sinceras felicitaciones. Detrás de estos contenidos se nota que hay un trabajo minucioso y sensibilidad. Me hago seguidor e incorporo el enlace a los cuadernos donde escribo. Me gustan los contenidos y las iniciativas (como la que aborda el tema de los refugiados). Un saludo.

Miguel Torija dijo...

Gracias Elías por seguirme y por tu comentaio. Un saludo

Miguel Torija dijo...

Gracias Gloria. Un abrazo.