viernes, 20 de febrero de 2015

"Cuando la vida se pone perra" a La microbiblioteca

Ha arribat l'exemplar dedicat de "Cuando la vida se pone perra" a la prestatgeria del dinosaure de la Biblioteca Esteve Paluzie (Barberà del Vallès). Aquesta biblioteca és l'única d'Espanya "especialitzada" en microrelats.

En aquest enllaç es pot llegir la completa entrada que li han dedicat al llibre, que inclou un parell dels relats del mateix (entre ells el més curt que mai he escrit).

Gràcies a Guri per l'entrada i a l'altruista donant que va acudir a la presentació de Barcelona per a adquirir el llibre i poder donar-ho a La microbiblioteca.


Ha llegado el ejemplar dedicado de "Cuando la vida se pone perra" a la estantería del dinosaurio de la Biblioteca Esteve Paluzie (Barberà del Vallès). Esta biblioteca es la única de España "especializada" en microrrelatos.

En este enlace se puede leer la completa entrada que le han dedicado al libro, que incluye un par de los relatos del mismo (entre ellos el más corto que nunca he escrito).

Gracias a Guri por la entrada y al altruista donante que acudió a la presentación de Barcelona para adquirir el libro y poder donarlo a La microbiblioteca.

No hay comentarios: