lunes, 20 de mayo de 2019

PREMI MAGISTRALS DE L'UPVAquesta setmana he rebut un reconeixement de la Universitat Politècnica de València pel meu treball amb els alumnes de secundària. Molts dels quals acaben estudiant en aquesta mateixa universitat. De fet, han estat ells els que m'han atorgat el premi. Els alumnes de la UPV, en una enquesta, havien de donar el nom d'un professor que els haguera canviat la vida i jo vaig resultar un dels 50 guardonats per eixes opinions.
El mèrit és d'ells per l'ineterés i la motivació que sempre han mostrat en les meues classes, que fa la meua feina més fàcil i més enriquidora.

Esta semana he recibido un reconocimiento de la Universitat Politècnica de València por mi trabajo con los alumnos de secundaria. Muchos de los cuales acaban estudiando en esta misma universidad. De hecho, han sido ellos los que me han otorgado el premio. Los alumnos de la UPV debían escoger en una encuesta, a un profesor de secundaria que les hubiese cambiado la vida. Resulté uno de los 50 escogidos en esa encuesta. El principal mérito es sin embargo de esos alumnos por el interés, las ganas de aprender y la motivación que siempre han mostrado en mis clases.


La notícia en alguns mitjans de comunicació / La noticia en medios de comunicación:

Cadena SER:
UPV TV:


Hi ha vora 60.000 professors que treballen cada dia als instituts d'aquesta comunitat. Companys que amb la seua professionalitat mantenen el sistema educatiu, donant als seus alumnes una formació de qualitat que els ajudarà en el futur. Companys que ho han fet fins i tot, quan l'administració ens maltractava; empitjorant dràsticament les nostres condicions laborals o amb constants i injustificats canvis normatius.

Per això la majoria d'ells mereixeria obtindre aquest reconeixement.

Hay cerca de 60.000 profesores que trabajan cada día en los institutos de esta comunidad. Compañeros que con su profesionalidad mantienen el sistema educativo, dando a sus alumnos una formación de calidad que les ayudará en el futuro. Compañeros que lo han hecho incluso, cuando la administración nos maltrataba; empeorando drásticamente nuestras condiciones laborales o con constantes e injustificados cambios normativos.

Por eso la mayoría de ellos merecería obtener este reconocimiento.No hay comentarios: